آواژه
ارائه خدمات روانشناسي

زندگي بعد از خيانت شايد از نظر شما هم غير قابل قبول باشد، ولي هستند بسياري از زنان و مرداني كه پس از تجربه خيانت، باز هم به زندگي مشتركشان ادامه مي‌دهند. اگر شما هم خيانتي ديديد و در مورد ادامه زندگي بعد از خيانت شك داريد، بايد بگوييم هيچ مشكلي ندارد كه بعد از خيانت نيز تصميم به بخشش و ادامه زندگي مشترك بگيريد. در اين مقطع از زندگي، آنچه بيش از هر چيزي اهميت دارد كاهش آسيب‌هاي رابطه و جلوگيري از تكرار خيانت هست. اگر خيانتي در رابطه‌تان رخ داده، حتما مشكلي وجود دارد كه بايد حل كنيد. انكار مشكل و تصميم عجولانه كمكي به زندگي‌تان نمي‌كند. در ادامه اين مقاله نكاتي را مي‌گوييم كه براي ادامه رابطه‌اي كه از خيانت آسيب ديده‌، بايد به آنها توجه كنيد. حتما براي دريافت مشاوره خيانت كليك كنيد.

منبع: زندگي بعد از خيانت | نجات زندگي بعد از خيانت

زندگي با همسر بعد از خيانت

يكي از سخت‌ترين تصميمات و كارهايي كه همسر خيانت ديده مي‌تواند انجام دهد، اعتماد دوباره به همسرش است. شايد هنوز مهر و محبت گذشته به همسرتان در دل شما باقيست و تمايل داريد با همسر خود به زندگي ادامه دهيد. ولي از طرفي هم اعتماد دوباره به همسر بعد از خيانتي كه به شما روا داشته، وفاداري او را نسبت به شما مانند گذشته تضمين نمي‌كند. با همه اين‌ها، هر چقدر هم كه اعتماد به همسرتان بعد از خيانت بسيار مشكل و دشوار باشد، گاهي اوقات اين تصميم، واقعا بهترين و منطقي‌ترين كاري خواهد بود كه شما مي‌توانيد اتخاذ كنيد. مي‌توانيد در اين راه از تجربه، آگاهي و راهنمايي‌هاي مفيد يك روانشناس و مشاوره خيانت يا خانواده نيز استفاده كنيد. اينگونه بيشتر و بهتر مي‌توانيد در مورد ادامه زندگي با همسر و اعتماد به او پيش برويد و با انتخاب اولويت‌هايي در تصميمتان با آن كنار بياييد.

مراحل بازگشت به زندگي بعد از خيانت زن يا مرد

ما قصد داريم به شما كمك كنيم تا ياد بگيريد زندگي بعد از خيانت هم مي‌تواند ادامه يابد. خيانت، زندگي مشترك و رابطه عاشقانه را بسيار به خطر مي‌اندازد و موجب احساساتي چون خشم و عصبانيت نسبت به همسر، كاهش اعتماد به نفس و عدم اعتماد به همسر مي‌شود. اما توجه صرف به اين اثرات بعد از خيانت مانع از درك صحيح شرايط موجود مي‌شود. درست‌تر اين است كه براي مقابله واقعي با تاثيرات منفي خيانت و اعتماد از دست رفته، به دنبال بهبود روابط و اعتماد و بازگشت دوباره به زندگي مشترك باشيد. زيرا تعهد ازدواج بسيار مقدس است و ارزش گذشت و بخشش را دارد. براي انجام اين كار مراحلي به شرح زير پيشنهاد مي‌شود.

مرحله اول: انكار

بعد از خيانت ديدن، اولين مرحله‌اي كه در ارزيابي مجدد موقعيت بايد انجام دهيد، انكار است. غالبا انكار خود را با رفتارهاي اجتنابي نشان مي‌دهد. در حقيقت بايد وانمود كنيد كه چنين اتفاقي (خيانت) اصلا نيفتاده است تا درد اين اتفاق ناخوشايند حس نشود.

مرحله دوم زندگي بعد از خيانت : شناخت و درك خيانت

براي تسكين درد خيانت و بازسازي مجدد رابطه، بايد قادر به تشخيص واقعيت باشيد و آن را قبول كنيد. هر قدر هم كه اين يك واقعيت تلخ و ناراحت كننده است و طبيعتا پذيرشش هم كمي طول خواهد كشيد.

مرحله سوم: احساس درد و رنج

طبق ديدگاه روانشناسانه بعد از اين كه خيانت را قبول كرديم، در مرحله بعد موجي از احساسات دردناك به سراغتان خواهد آمد كه البته تحملش هم سخت است. شايد شما بخواهيد اين مرحله را ناديده بگيريد و نمي‌خواهيد قبول كنيد كه به شما خيانت شده است. ولي اين بسيار مهم است كه درد و رنج و حقيقت را بپذيريد تا با بررسي علل آن، راهي براي بازگشت به زندگي و اعتماد مجدد بيابيد.

مرحله چهارم زندگي بعد از خيانت : شروع خشم

چهارمين مرحله براي شروع زندگي بعد از خيانت، معمولاً عصبانيت و خشم همراه است. اين خشم هم نيروزاست و هم محدودكننده. گرچه عصبانيت احساس خوبي نمي‌باشد، اما مي‌تواند به عنوان يك كاتاليزور مهم براي بهبودي عمل كند. خشم و عصبانيت بعد از خيانت، درگيري و درد بيشتري دارد؛ ولي براي اين كه بفهميد آيا ادامه زندگي بعد خيانت كار درستي است يا خير، گذر از اين مرحله نيز لازم است.

مرحله پنجم: كنار گذاشتن توهمات

اكنون كه واقعيت خيانت را پذيرفتيد و عصباني، ناراحت و شايد افسرده هستيد، به مرحله‌اي رسيديد كه مي دانيد بايد توهمات را دور بياندازيد و با واقعيت‌ها و تصميم واقعي روبرو شويد.

مرحله ششم زندگي بعد از خيانت : تغيير

وقتي توهمات را از بين ببريد و شرايط خود را همانطور كه هست بپذيريد، نگرش و ديدگاهتان به زندگي و اهميت زندگي مشترك بسيار تغيير خواهد كرد. حالا بهتر مي‌توانيد خوب را از بد تشخيص دهيد. ولي اگر هنوز هم شكاك باشيد و در گذشته سير كنيد، تغييرات نگرش شما منفي خواهد بود. بهتر است روي آينده و چيزهاي تحت كنترل خود متمركز شويد، تا تغييرات ي تجربه كنيد. در اين مرحله انتخاب با خود شما است، ولي يادتان باشد زماني به تغيير نگرش مثبت مي‌رسيد كه دردها و بديها را رها كنيد و براي اعتماد و زندگي مجدد بعد از خيانت به هر دويتان فرصت دهيد.

چطور زندگي بعد از خيانت را نجات دهيم؟

مي‌دانيم كه تجربه خيانت سخت و دردناك است مخصوصا از سوي كسي كه واقعا دوستش داشتيد. ولي براي نجات زندگي و رابطه، شما بايد سعي در فراموش كردن خيانت كنيد. در اين راستا مي‌توانيد توصيه‌هاي زير را دنبال كنيد.

زخم‌هاي خيانت را پاك كنيد

اگر همچنان زخم‌هاي خيانت را با خود حمل كنيد، به قدري در ضمير ناخودآگاه شما غوطه‌ور خواهند شد كه ديگر نمي‌توانيد آن را فراموش كنيد. مراقبه مي‌تواند يك راه حل براي ريشه‌كني اثرات افسردگي بعد از خيانت و شروع روند بهبود باشد. توصيه مي‌كنيم روزانه چند دقيقه در آرامش مديتيشن كنيد. و از اين طريق خاطرات قديمي يا الگوهاي فكري راكد را از مغز خود پاك كنيد.

ببخش

وقتي مي‌گوييم بخشش، منظور اين نيست كه رفتار غلط ديگران را بپذيريد؛ بلكه به معناي جدايي از درد، نااميدي و تلخي درونتان است. سعي كنيد نشانه‌هاي پشيماني بعد از خيانت را در همسرتان پيدا كنيد و روي‌ آن تمركز كنيد تا زيبايي‌هاي زندگي پيش رو را بهتر ‌ببينيد. براي آشنايي با راه هاي بخشش خيانت كليك كنيد.

كم‌كم اعتماد كنيد

اينكه بعد از خيانت بتوان با همسرتان به زندگي ادامه داد يا خير؛ تا حد زيادي به خود شما و احساسات دروني‌تان بستگي دارد. زيرا شما اول از همه بايد به خودتان اعتماد كنيد. از آنجا كه زندگي بدون اعتماد ممكن نيست، لازم است كه شما بعد از خيانت همسرتان سعي در اعتماد دوباره به او نيز داشته باشيد. زيرا بدون اعتماد يا زندگي‌تان به جدايي مي‌كشد و يا زندگي توام با شك و نگراني خواهد شد كه لذتي برايتان نمي‌گذارد. مسلما اعتماد مجدد در مدت كوتاهي ايجاد نخواهد شد، ولي سعي كنيد كم‌كم و با تمركز بر دلجويي‌ها و نكات مثبت همسرتان، آن را بدست آوريد.

از افراد غير قابل اعتماد جدا شويد

گام مهم ديگر براي فراموشي خيانت و بازگشت به زندگي بعد از خيانت، اين است كه از افراد دورو و غيرقابل اعتماد اطرافتان هم دوري كنيد. شما مجبور به تحمل افراد غير قابل اعتمادتان نيستيد، و در زندگي نيازي به آنها نداريد. وجود اينگونه افراد در روابط دوستانه، كاري و… موجب مي‌شوند كه به همه شكاك باشيد و اعتماد نكنيد. از آنها دور شويد تا راحت تر بتوانيد بر احساس بد بعد از خيانت غلبه كنيد.

آينده‌اي بدون خيانت را تصور كنيد

براي اعتماد به همسرتان بعد از خيانت، اشكالي ندارد كه آينده‌اي زيبا و به دور خيانت را تجسم كنيد. اينكه بتوانيد با وجود مشكلات فعلي، يك آينده ايده‌آل را تصور كنيد، ذهنتان را بازتر و براي زندگي بهتر آماده مي‌كند.

احساسات خود را كنترل كنيد

سوال بسياري از شما اين است كه بعد از خيانت چطور مي‌شود به زندگي با آن آدم ادامه داد؟ مگر با چنين درد و رنجي مي‌توان زندگي كرد؟ يادتان باشد احساسات مي‌تواند هم بهترين دوست آدم باشد هم بدترين دشمن او؛ انتخاب باشماست. احساسات جوهره وجودي انسان است، ولي اگر در آن افراط شود، مي‌تواند زندگي را مسدود كند و شما از احاظ ذهني و جسمي در آن گير خواهيد كرد. بنابراين بايد در زندگي بعد از خيانت، احساسات خود را كنترل كنيد و در دام اتفاق گذشته نيفتيد. اگر زياد به خيانت حساس شويد، افسرده خواهيد شد؛ ولي اگر منطقي فكر كنيد و بفهميد كه شما نياز به حركت رو به جلو داريد، اينجاست كه مي‌توانيد بر احساسات خود غلبه كنيد.

براي پيشگيري از خيانت و وقوع مجدد كليك كنيد.

سخن پاياني

علاوه بر مطالب و راهكارهايي كه براي زندگي بعد خيانت به شما گفتيم، لازم است بدانيد كه زمان واقعي اعتماد مجدد به همسر بعد از خيانت وقتي خواهد بود كه خود او هم بعد از بخشش شما، با گفتار و رفتارش پشيماني از رفتار خود را بيان كند. بايد از شما دلجويي كند و تا حد ممكن اعتماد شما را هر چند نه مانند گذشته جلب كند. فرد خيانتكار بعد از اينكه بخشيده شد، بايد تا مدت‌ها از اعتماد دوباره شما به او مراقبت و پاسداري كند. تا درنهايت اعتماد كامل شما را بدست آورد و ثابت كند وفادار است.

براي دريافت مشاوره خيانت تلفني در زمينه زندگي بعد از خيانت از طريق تلفن 02191002360 با متخصصان مركز مشاوره روانشناسي آواژه تماس بگيريد.

منبع: زندگي بعد از خيانت | نجات زندگي بعد از خيانت

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/10/25  ] [ ۱۳ ] [ avaje ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 9
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب